Pasca " Ciocolatina" fara coacere! E gata in 4 pasi banali

Pasca
Pasca " Ciocolatina" fara coacere! E gata in 4 pasi banali

Aceasta pasca se numeste "Ciocolatina" pentru ca are multa ciocolata. Nu se coace si este gata in patru pasi banali.

Ingrediente:

280 gr biscuiti graham
100 gr unt

Pentru crema:

440 gr mascarpone
300 gr Nutella
50 gr zahar pudra

Pentru decor:
100 gr alune maruntite

Mod de preparare:

1. Faramiteaza biscuitii in robotul de bucatarie, apoi amesteca-i cu unt. Omogenizeaza.
2. Pune compozitia intr-o forma cu inel detasabil. Apasa bine pe ea, ca sa o intinzi uniform. Baga in frigider pentru vreo 2-3 ore.
3. Mixeaza ingredientele pentru crema.
4. Intinde crema uniform pe blat, apoi presara alunele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies