Incredibil! Ce patesti daca nu faci sex doua saptamani

Incredibil! Ce patesti daca nu faci sex doua saptamani
Incredibil! Ce patesti daca nu faci sex doua saptamani

Studiile citate de mtlblog.com spun ca o perioada de absitenta de doua saptamani poate avea mai multe efecte serioase asupra starii de sanatate si asupra vietii de zi cu zi.

Nivelul de stres creste. Sexul elibereaza stresul. Potrivit unui studiu, oamenii care fac sex in mod regulat sunt mai calmi si mai putin stresati in viata de zi cu zi. In timpul sexului, corpul elibereaza endorfine, substante care reduc nivelul de stres si dau o stare de bine. Asta explica de ce ne simtim atat de relaxati dupa o partida de sex.   

Relatia va avea de suferit.

Daca sunteti singuri, acest lucru nu vi se aplica. Dar daca sunteti intr-o relatie, o perioada de doua saptamani fara sex va avea efecte negative, mai ales daca dormiti in acelasi pat cu partenerul sau partenera. Cea mai puternica conexiune cu el sau ea este construita de intimitate.  

Lipsa de sex ingrasa. Orice forma de activitate sexuala creste rata batailor inimii, deci arde calorii. O ora de saruturi arde 68 de calorii, o ora de sex oral circa 100 de calorii, iar o ora de sex propriu-zis poate arde intre 150 si 360 de calorii.


Durerile de cap vor fi mai greu de suportat. Sexul creste productia de oxytocin, supranumit hormonul dragostei. Acesta este secretat de partea posterioara a glandei pituitare, situata la baza creierului, si provoaca contractii ale uterului.

Sursa: sexogen.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies