Top 4 zodii feminine care isi dau sufletul pentru iubitul lor! Afla care sunt "nebunele" zodiacului

Top 4 zodii feminine care isi dau sufletul pentru iubitul lor! Afla care sunt
Top 4 zodii feminine care isi dau sufletul pentru iubitul lor! Afla care sunt "nebunele" zodiacului

Unele femei iubesc cu prea multa patima incat ajung sa faca lucruri nebunesti din dragoste. Ele sunt "nebunele" zodiacului.

LOCUL 4: FEMEIA TAUR

Femeia Taur este foarte geloasa, iar atunci cand isi suspecteaza partenerul ca o insala este in stare sa angajeze un detectiv pentru a-i urmari activitatea non-stop.

LOCUL 3: FEMEIA PESTI

Femeia Pesti ajunge sa faca lucruri neobisnuite din amor. Poate sa isi faca rau mai ales atunci cand intra in depresie sau se izoleaza de toata lumea traind in propria lume.



LOCUL 2: FEMEIA LEU

Femeia Leu considera ca in dragoste si razboi e permis orice. Atunci cand iese leoaica la suprafata, partenerul trebuie sa isi frece mainile sa o roage sa inceteze.

LOCUL 1: FEMEIA SAGETATOR

Femeia Sagetator poate fi violenta cand vine vorba de deceptie in dragoste. Sare la bataie la partener daca afla ca este inselata si arunca vorbe dure.
Femeia Sagetator este genul acela de persoana care tine foarte multe adevaruri in ea pana explodeaza.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: Revista Teo



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies