Aceasta reteta de rulada sarata te va cuceri. Iata ce usor se prepara.
Ingrediente
100 g unt, 80 g faina, 500 ml lapte, 5 oua, sunca, 2 linguri smantana, parmezan.
Mod de preparare
Intr-o cratita, se pun la topit 50 g unt cu faina, amestecand sa nu se faca cocoloase. Se adauga laptele fierbinte si se face ca o mamaliga pripita, apoi se da la racit.
Dupa ce s-a racit, se adauga pe rand galbenusurile, se bate bine compozitia, dupa care se adauga albusurile batute spuma si sare dupa gust. Se coace timp de 20 de minute, intr-o tava tapetata iar dupa ce este gata, se rastoarna pe un prosop ud. Se presara sunca tocata, smantana, parmezan ras si se stropeste cu unt fierbinte. Se ruleaza si se se da la cuptor, timp de 3 pana la 5 minute.
Se inveleste in folie, apoi intr-un prosop si se lasa sa se patrunda. Se serveste calda sau se mai poate incalzi.
Sursa
Ingrediente
100 g unt, 80 g faina, 500 ml lapte, 5 oua, sunca, 2 linguri smantana, parmezan.
Mod de preparare
Intr-o cratita, se pun la topit 50 g unt cu faina, amestecand sa nu se faca cocoloase.
Se adauga laptele fierbinte si se face ca o mamaliga pripita, apoi se da la racit. Dupa ce s-a racit, se adauga pe rand galbenusurile, se bate bine compozitia, dupa care se adauga albusurile batute spuma si sare dupa gust. Se coace timp de 20 de minute, intr-o tava tapetata iar dupa ce este gata, se rastoarna pe un prosop ud. Se presara sunca tocata, smantana, parmezan ras si se stropeste cu unt fierbinte.
Se ruleaza si se se da la cuptor, timp de 3 pana la 5 minute. Se inveleste in folie, apoi intr-un prosop si se lasa sa se patrunda. Se serveste calda sau se mai poate incalzi.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro