Zacusca de fasole - reteta veche, traditionala

Zacusca de fasole - reteta veche, traditionala
Zacusca de fasole - reteta veche, traditionala

Zacusca de fasole poate reprezenta aperitivul ideal in sezonul rece. Aceasta poate fi mancata imediat dupa ce s-a racit sau se poate pastra in camara.

Ingrediente:

● 2 kilograme de ceapă

● 1,5 kilograme de gogoşari

● 2 kilograme de roşii

● 600 grame de morcov

● 1 kilogram de fasole boabe

● 1 litru de ulei

● 5 foi de dafin

● 1 lingură de cimbru uscat

● piper

● sare

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cheesecake cu zmeura, o reteta delicioasa de vara!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Prajitura de sezon cu visine si cacao - reteta ca la tara

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies