Prajitura "Figaro" - reteta simpla si de efect! Nu ai mai mancat niciodata!

Prajitura
Prajitura "Figaro" - reteta simpla si de efect! Nu ai mai mancat niciodata!

Aceasta prajitura se pregateste repede, in mai putin de o ora de cand v-a trecut prin gand sa o faceti.

 

Ingrediente: Faina 200 g, unt 140 g, zahar pudra 300 g, oua 4, nuci 150 g, coaja de lamaie, bicarbonat un varf de cutit, gem de caise 3 linguri.
Mod de preparare: Se face un aluat din faina, unt, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si bicarbonat si se intinde intr-o tava unsa. Peste aluat se aseaza un strat de gem de caise si, apoi, o crema preparata din 4 albusuri, batute spuma cu 200 g zahar si amestecate cu nucile macinate.
Se da la cuptor, incins in prealabil si se coace la foc potrivit. Cand spuma a devenit de culoare maronie, se scoate din cuptor.
Sursa
Sursa foto

Ingrediente: Faina 200 g, unt 140 g, zahar pudra 300 g, oua 4, nuci 150 g, coaja de lamaie, bicarbonat un varf de cutit, gem de caise 3 linguri.



Mod de preparare:
Se face un aluat din faina, unt, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si bicarbonat si se intinde intr-o tava unsa. Peste aluat se aseaza un strat de gem de caise si, apoi, o crema preparata din 4 albusuri, batute spuma cu 200 g zahar si amestecate cu nucile macinate. Se da la cuptor, incins in prealabil si se coace la foc potrivit.
Cand spuma a devenit de culoare maronie, se scoate din cuptor.

Sursa
Sursa foto

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

VIDEO Rebecca și Antoni, discuție în urma celor întâmplate între ei. Tânărul o roagă să nu îl mai bage în seamă. „E urât ce faci și să vorbești așa de o fată care ți-a fost aproape”

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies