Poti ramane insarcinata daca intretii relatii intime anale? Raspunsul specialistului

Poti ramane insarcinata daca intretii relatii intime anale? Raspunsul specialistului
Poti ramane insarcinata daca intretii relatii intime anale? Raspunsul specialistului

Sexul anal este un subiect tabu, insa este foarte practicat in randul tinerilor. Pe langa placere, aceasta este o metoda de a impiedica o sarcina nedorita, insa situatia nu sta chiar asa.

De vreme ce barbatul ejaculeaza in jurul vaginului, o sarcina poate sa apara. Cu toate acestea, un simplu contact anal nu poate duce la o sarcina, dar accidente se pot intampla mereu. Daca cei doi parteneri nu sunt atenti, lichidul seminal poate aluneca din anus in vagin.

Un prezervativ este cel mai sigur si impiedica astfel de situatii nedorite. In primul rand, te fereste de bolile cu transmitere sexuala si in al doilea rand de o sarcina pe care nu ai programat-o.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: houseofhealth.us



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce colecționa Dan Negru în copilărie “Timbre, mingi de fotbal, autografe…” De la colecții și amintiri prețioase la colecția de succese pe micul ecran

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Pește la cuptor, cu varză și sos de roșii, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe Tik-Tok. „Adăugăm și un pic de vin. Îl punem în farfurie, cu puțină varză.”

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies