Horoscop AstroCafe 12 mai: Doua zodii se consuma prea mult!

Horoscop AstroCafe 12 mai: Doua zodii se consuma prea mult!
Horoscop AstroCafe 12 mai: Doua zodii se consuma prea mult!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 12 mai.

Berbec

Astazi este o zi in care e recomandat sa iei o mica pauza de la proiectele tale ambitioase si sa profiti de entuziasm devenind pentru ceilalti un exemplu motivant prin puterea discursului tau carismatic. Si, daca alegi sa calatoresti sau doar sa intri in contact cu oameni care-ti permit accesul la alte viziuni, vei avea ocazia sa inveti la randul tau ceva ce-ti va folosi.



Taur

Starea de nemultumire vis-a vis de relatiile tale parteneriale are probabil si un substrat cu tema financiara care constituie un subiect in plus de anxietate. Totusi, este o buna ocazie sa-ti infrunti temerile cu o doza rezonabila de detasare, fara a incerca sa controlezi oameni si situatii. Colegii de serviciu te pot ajuta sa faci anumite corelatii si sa treci mai usor peste aceste momente.

Gemeni

Relatia cu partenerul tau de cuplu poate beneficia de un suflu de aer proaspat, simtind dorinta de a va aventura impreuna si de a iesi din rutina cotidiana. Te simti increzator in si capabil de a duce la bun sfarsit proiectele stabilite, directionand excesul de energie catre sustinerea argumentata a ideilor si ajungerea la compromis. Banii insa, raman inca o tema fierbinte.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

3 zodii de femei cu o inteligenta sclipitoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies