Horoscop AstroCafe pentru 24 iulie: Fecioarele incep saptamana cu stangul

Horoscop AstroCafe pentru 24 iulie: Fecioarele incep saptamana cu stangul
Horoscop AstroCafe pentru 24 iulie: Fecioarele incep saptamana cu stangul

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 24 iulie 2017.

Berbec

 

Ai avea spor si succes la hobby-uri. Rezerva-ti momente pentru a te ocupa de o activitate placuta si recreativa. Ceilalti iti pot crea neplaceri, in special persoana iubita si copiii. Ai grija si de nevoile celor dragi, asculta-le doleantele si vezi cu ce si cum poti să-i ajuti. Spre seara organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi. Este nevoie să-ţi modelezi atitudinea si conceptiile vizavi de iubire si implicaţiile ei.

 

Taur

 

Inceputul saptamanii iti aduce forfota in sfera familiala. Se pare ca ai multe treburi de rezolvat in legatura cu casa sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate si ar fi bine sa-ti controlezi reactiile. Tine cont de parerile si sfaturile celor dragi. Se recomanda o atentie deosebita la instalatiile de afoc din spatial locativ, deoarece se pot produce avarii greu de remediat.

 

Gemeni

 

Se contureaza intalniri si dialoguri interesante cu o ruda sau cu un prieten apropiat. Informatiile pe care le afli astazi te pot pune serios pe ganduri. S-ar putea sa fie nevoie sa-ti imbogatesti palmaresul educational cu forme de instruire noi, insa pe termen scurt. Daca esti deja implicat in cursuri sau diverse studii, retine ca procesele de invatare-evaluare sunt deficitare si cu greu poti face fata unui discurs sau unei probe. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 24-30 iulie 2017! Racii sunt foarte tensionati - Previziuni COMPLETE

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies