Dragoste pe platourile de filmare ale serialului “In bataia inimii”

Dragoste pe platourile de filmare ale serialului “In bataia inimii”
Dragoste pe platourile de filmare ale serialului “In bataia inimii”

Dragostea pare sa-i urmareasca pe protagonistii rolurilor principale din serialul “In bataia inimii”, chiar la locul de munca.

Presa din Turcia sustine ca Deniz Cakir (rol Meryem) si Oktay Kaynarca (rol Hîzîr Çakîrbeyli) formeaza un cuplu si in viata reala.

Cum frumoasa actrita Deniz Cakir (36 de ani) se numara printre cele mai dorite femei din Turcia, nu este de mirare ca presa locala speculeaza fiecare aparitie a ei in locuri publice, asociindu-i numele cu cel al unor celebritati masculine din tara sa.

“Meryem” si “Cakîr”, care formeaza un cuplu solid in serialul “In bataia inimii”, s-au lasat manati de sentimente si iata ca s-au indragostit, se pare, chiar pe platourile de filmare ale indragitei productii si, chiar daca cei doi s-au ferit cat au putut de ochii presei, paparazzii au reusit sa ii surprinda impreuna de cateva ori, in ipostaze menite sa dovedeasca faptul ca cei doi se iubesc.

Frumoasa Deniz a fost desemnata, in 2013, de revista pentru barbati „Boxer Dergisi” drept cea mai sexy femeie din Turcia, iar în 2005 ea s-a aflat in top 10 cele mai sexy femei din Turcia.

Pe Deniz Cakir (rol Meryem) si Oktay Kaynarca (rol Hîzîr Çakîrbeyli) ii puteti urmari, de luni pana vineri, de la ora 20:00, in serialul de “In bataia inimii”, difuzat la Kanal D.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Bianca Dragusanu vine la Kanal D! Gabriela Cristea se pregateste pentru venirea pe lume a primului ei copil! Partenera lui Victor Slav preia stafeta prezentarii emisiunii „Te vreau langa mine” VIDEO EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

In luna august, Kanal D a fost pe placul romanilor - statia s-a plasat pe locul 2 in Prime Time, pe toate targeturile monitorizate

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies