Horoscop complet AstroCafe pentru 16 noiembrie: Probleme in familie pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru 16 noiembrie: Probleme in familie pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru 16 noiembrie: Probleme in familie pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 16 noiembrie 2017.

Berbec

Temele financiare comune cu altii sunt la ordinea zilei. Pe de o parte esti nevoit sa achiti facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii. Insa, pe de alta parte, persoanele alaturi de care esti implicat in administrarea si folosirea unor bani si bunuri vor avea pretentii mari de la tine, in  sensul fie sa platesti tu mai mult consumul comun, fie sa te oferi sa investesti din bugetul tau in folosul lor.

Taur

Relatiile parteneriale sunt tumultoase, fiind posibil sa te desprinzi de unii colaboratori sau parteneri care de multa vreme iti obstructioneaza planurile personale sau profesionale. Ar fi bine sa lasi ca lucrurile sa-si urmeze cursul firesc si sa nu fortezi nota, mai ales daca observi ca unele persoane, chiar si partenerul de viata, se indeparteaza de tine fara explicatii. Ai nevoie de revigorare in aceste relatii.

Gemeni

Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. Posibil ca tendinta de a te afunda in treburile profesionale de la locul de munca sa fie mare si paguboasa astazi. Relatiile colegiale sunt tensionate, insa cu putin efort si bunavointa vei gasi pe cineva din anturajul profesional care sa-ti ofere o mana de ajutor. De evitat, pe cat posibil consultatiile si analizele medicale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 zodii cu super puteri! Oricine si-ar dori sa le aiba in preajma

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies