Diana Rotaru se pregateste de Revelion pe stil vechi! Gheorg a invitat-o la degustat prajituri, iar lucrurile s-au incins: "Imi vine sa ma dezbrac"

Diana Rotaru se pregateste de Revelion pe stil vechi! Gheorg a invitat-o la degustat prajituri, iar lucrurile s-au incins:
Diana Rotaru se pregateste de Revelion pe stil vechi! Gheorg a invitat-o la degustat prajituri, iar lucrurile s-au incins: "Imi vine sa ma dezbrac"

Diana Rotaru, artista celebra din Chisinau, se pregateste sa petreaca Anul Nou pe stil vechi. Bucatarul Gheorg a invitat-o la o degustare de prajituri.

 

 

Desesturile savuroase au incins spiritele si i-a adus pe cei din platou in extaz. 

 

"Se petrece trei nopti. 7, 8, 9, petrecem si bem. Nu poti trece de la una mica la una mare (n.r.- prajitura). Imi place sa o simt. O luam usor, o savuram.

Sunt delicioase", a exclamat Diana. 

 

"Imi vine sa ma dezbrac, continuati...", le-a incurajat Bursucu.

 

"Nu poti sa faci emisiuni gastonomice cu asta. Cine mananca prajiturile cu Gheorg, asa sa ajunga", a incheiat Teo.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Prajitura Fanta, cu suc natural de portocale - Un deliciu cu crema de branza

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Prajitura incredibila cu crema de caramel - Nu ii pot rezista

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies