Ti-o mai amintesti pe Jade din "Clona"? Uite cum arata actrita la 41 de ani - A divortat de doua ori si are trei copii

Ti-o mai amintesti pe Jade din
Ti-o mai amintesti pe Jade din "Clona"? Uite cum arata actrita la 41 de ani - A divortat de doua ori si are trei copii

Te-ai indragostit de Giovanna Antonelli in rolul lui Jade din telenovela "Clona", un succes rasunator in anul 2001. Atunci, actrita avea doar 14 ani si s-a descurcat de minute, cucerind inimile din intreaga lume.

Desi nu a mai avut niciun rol notabil de atunci, Giovanna şi-a desfăşurat în continuare cariera de actriţă, apărând şi-n alte roluri notabile pe micile ecrane din Brazilia, ţara ei natală.

În prezent, fermăcătoarea actriţă a ajuns la 40 de ani, este de două ori divorţată, şi-n fiecare zi, trei minuni de copii o strigă ”mamă”.

La cei 40 de ani, Giovanna arată mai bine ca niciodată, alternând stilul alimentar sănătos cu ore îndelungi petrecute făcând sport.

Viaţă privată

În 1997, Giovanna s-a căsătorit pentru prima dată. Pe atunci, soţ i-a devenit publicistul Ricardo Medina, un bărbat cu care se iubea încă din liceu. Din păcate, mariajul lor n-a durat decât patru ani, cuplu divorţând în decembrie 2001.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Laura Zapata a ajuns pe mana medicilor esteticieni din Romania! Ce interventie si-a facut celebra actrita – Foto

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies