Ti-o mai amintesti pe Jade din "Clona"? Uite cum arata actrita la 41 de ani - A divortat de doua ori si are trei copii

Ti-o mai amintesti pe Jade din
Ti-o mai amintesti pe Jade din "Clona"? Uite cum arata actrita la 41 de ani - A divortat de doua ori si are trei copii

Te-ai indragostit de Giovanna Antonelli in rolul lui Jade din telenovela "Clona", un succes rasunator in anul 2001. Atunci, actrita avea doar 14 ani si s-a descurcat de minute, cucerind inimile din intreaga lume.

Desi nu a mai avut niciun rol notabil de atunci, Giovanna şi-a desfăşurat în continuare cariera de actriţă, apărând şi-n alte roluri notabile pe micile ecrane din Brazilia, ţara ei natală.

În prezent, fermăcătoarea actriţă a ajuns la 40 de ani, este de două ori divorţată, şi-n fiecare zi, trei minuni de copii o strigă ”mamă”.

La cei 40 de ani, Giovanna arată mai bine ca niciodată, alternând stilul alimentar sănătos cu ore îndelungi petrecute făcând sport.

Viaţă privată

În 1997, Giovanna s-a căsătorit pentru prima dată. Pe atunci, soţ i-a devenit publicistul Ricardo Medina, un bărbat cu care se iubea încă din liceu. Din păcate, mariajul lor n-a durat decât patru ani, cuplu divorţând în decembrie 2001.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Laura Zapata a ajuns pe mana medicilor esteticieni din Romania! Ce interventie si-a facut celebra actrita – Foto

INCENDIAR! Ștefania lui Speak, APARIȚIE DE INFARCT, în cel mai provocator costum de baie! Vedeta a făcut furori cu formele sale apetisante

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Gabi Bădălău, conştient că a rănit-o pe mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu. Omul de afaceri regretă cele întâmplate: "Îmi pare rău"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Gagea își va ieși din minți: „Te-am denigrat și faci de astea cu mine?” Aflați cum va reacționa Alexandra și ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 27 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"Am sperat că Viorel scapă!" - Părinții bărbatului mort la Ibănești își urlă durerea!


Cookies