Ce bunatati a pregatit mama lui Bogdan de la Exatlon pentru venirea lui in tara

Ce bunatati a pregatit mama lui Bogdan de la Exatlon pentru venirea lui in tara
Ce bunatati a pregatit mama lui Bogdan de la Exatlon pentru venirea lui in tara

Mama lui Bogdan de la Exatlon a pregatit pentru fiul ei toate preparatele lui preferate.

Zi mare, ieri, in familia lui Bogdan Mardale de la Exatlon. Concurentul, primul care a cerut sa iasa din competitie de bunavoie, a revenit in tara si a fost asteptat la aeroport de familie, de mama, tatal, fratele si o mica parte din prietenii sai.

Cu ochii in lacrimi si frecandu-si mainile intre ele, semn care trada emotiile puternice, mama lui Bogdan de la Exatlon a dezvaluit cat de grea i s-a parut perioada in care fiul sau s-a aflat in Republica Dominicana, la cel mai tare reality show al momentului-  Exatlon.

“Ca orice mama. Am plans pentru el in fiecare zi, iar cand s-a lovit la nas am cazut in genunchi. Ne-am pregatit si i-am gatit. Pe primul plan i-am gatit cheesecake, preferatul lui, pentru ca sunt sigura ca si-l doreste. Amfacut si pui la cuptor, piept de pui la cuptor, frigarui de pui si rulouri tot de pui. Nu stiu daca o sa dam o petrecere, depinde ce isi doreste el sa faca: daca vrea sa se odihneasca, daca vrea sa petreaca cu prietenii.

Eu cred ca cel mai important este un dus”, a spus mama lui Bogdan de la Exatlon.

Dupa ce a insirat ce bunatati a pregatit pentru venirea lui in tara, mama lui Bogdan ne-a marturisit ca daca i-ar fi auzit vocea fiului ei si ar fi putut sa vorbeasca cu el la telefon, perioada ar fi fost mai usor de trecut.

“N-am mai vorbit cu el de pe data de 2 ianuarie. Nu vreti sa stiti de ce sunt in halul asta. Una este sa vorbesti macar o data pe saptamana si sa-ti spuna copilul: sunt bine, stai lunistita! Si alta cand nu ai cu cu cine sa vorbesti. Sa astept sambata, duminica, lunea si ziua de marti ora 20:00? Sa intri pe youtube sa vezi ce zice fiecare…A fost greu!”, a spus mama lui Bogdan pentru kfetele.ro.

 

Desi fiul ei are 26 de ani, mama stie clar ca daca pe viitor bogdan o doreasca sa se inscrie intr-un concurs de acest fel, ea o sa se impotriveasca.

“Nu, nu-l mai las. Sper sa nu planga acum cand o sa ma vada. Sa fie barbat! Noi aveam voie ca suntem femei. Am incercat sa nu imi cresc copilul asa mamos, pentru ca dupa aia o sa se casatoreasca si nu vreau sa ma injure (n.r.:nora)”

, a declarat mama lui Bogdan de la Exatlon.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Exatlon - Bogdan s-a intors acasa: „Nu exista premiu care sa egaleze bucuria de a fi alaturi de familia mea!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

RECORD la Exatlon. Ce a reusit sa faca Stefan in 44 de secunde?

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies