Horoscop complet AstroCafe pentru 26 februarie: O zodie depune eforturi uriase pentru a reusi

Horoscop complet AstroCafe pentru 26 februarie: O zodie depune eforturi uriase pentru a reusi
Horoscop complet AstroCafe pentru 26 februarie: O zodie depune eforturi uriase pentru a reusi

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 26 februarie 2018.

Berbec

Se pare ca vei depune eforturi mari la serviciu sau pentru a-ti cladi o pozitie sociala deosebita. Discutii cu persoane influente, intalniri oficiale cu sefi, reprezentanti de seama ai unor institutii, rasturnari de situatie spectaculoase, atat in plan personal cat si in plan profesional. Membrii familiei si indatoririle domestice sunt alte subiecte care te vor solicita astazi. Ar trebui sa acorzi prioritate familiei si apoi carierei profesionale si imaginii tale publice. 

Taur

Debutul saptamanii iti aduce tot soiul de intamplari deosebite, greu de inteles in care esti implicat alaturi de persoanele din anturajul apropiat. Discutiile sau intalnirile de lucru incep bine, vreme de cateva minute bune pare ca va intelegeti, insa pe neasteptate, totul se rastoarna si scapa de sub control. Tine-ti firea, fa un pas inapoi si evita sa vorbesti, sa acuzi sau sa critici.

Abia peste cateva zilei vei intelege pe deplin ce s-a petrecut astazi si mai ales de ce.

Gemeni

La indemnurile unui prieten sau unei persoane din anturajul profesional este posibil sa cheltuiesti sume importante de bani. Indiferent de scopul acestor cheltuieli ar fi bine sa stai de vorba inainte, tu cu tine si abia pe urma sa le accepti. Fie ca dai bani pentru altii, fie pentru cele necesare tie personal, nemultumiri interioare tot apar, pentru ca exista intr-adevar o mare vulnerabilizare pe segmentul financiar din domeniul muncii pe care o desfasori.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop Minerva pentru 25 februarie - 3 martie 2018. Urmeaza o saptamana grea pentru doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies