Exatlon 27 februarie. Anca de la Razboinici a fost eliminata de la Exatlon! Ce declaratii neasteptate a facut concurenta dupa ce a aflat ca va pleca acasa

Exatlon 27 februarie. Anca de la Razboinici a fost eliminata de la Exatlon! Ce declaratii neasteptate a facut concurenta dupa ce a aflat ca va pleca acasa
Exatlon 27 februarie. Anca de la Razboinici a fost eliminata de la Exatlon! Ce declaratii neasteptate a facut concurenta dupa ce a aflat ca va pleca acasa

Cea mai importanta seara a saptamanii a sosit! Ionut, Stefan si Anca au fost nominalizati spre eliminare, iar astazi Cosmin Cernat a anuntat cine va pleca din competitie.

 

Anca este concurenta care va parasi competitia. 

 

"Numele celei care va pleca in Romania, dar o parte din sufletul ei va ramane aici, este Anca", a anuntat Cosmin Cernat.

 

"Asa sunt eu, sunt un om corect, impulsiv.Nu-mi gasesc un defect in treaba asta. Am spus exact ce am gandit.

Cel mai greu moment din viata mea a fost cand a murit bunica mea, acum un an si ceva. Nu o sa plang nici acum", a spus Anca, dupa ce a aflat ca va pleca. 

 

Chiar daca s-au certat in ultimele zile, Anca a imbratisat-o pe Alina inainte de a pleca. 

 

Inainte sa se anunte ca Anca este cea care va pleca acasa, concurentii nominalizati au spus tot ce au pe suflet. 

Anca: "Am avut o stare ciudata, nu stiu cum sa percep nominalizarile. Multa confuzie, insa am ceva sa le spun colegilor mei, in cazul in care raman as vrea sa imi dea o pauza de la nominalizari pentru ca m-am saturat, am nevoie o saptamana sau doua sa respir. Cu siguranta, Alina va fi urmatoarea propunere. Isi merita soarta, nu este admisibil ca o persoana care stalceste 9 cuvinte din 10 sa aiba impresia ca ia decizia cine ramane si cine pleaca.

Cu asta se ocupa acest sarpe veninos."

Ionut: "Afectat sunt de nominalizare, dar eu in sufletul meu nu ma simt in pericol si daca as pleca acasa, jumate din mine ar fi vrut sa ramana aici. Acasa are cine sa ma astepte, am o familie foarte frumoasa si pe care ii iubesc foarte mult. O parte din mine vrea sa ramana aici pentru ca am facut o promisiune acasa si vreau sa ma tin de ea". 

 

Stefan: "Nu am niciun mesaj profund. De fel, sunt o persoana introvertita, iar aici, cumva, trebuie sa trec pe partea extrovertita. Ma bucur ca am la ce lucra aici."

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Exatlon 27 februarie. Cel mai bun prieten al lui Ionut Oncescu a intrat la Exatlon! Oltin Hurezeanu este noul concurent din echipa Faimosilor!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Alina de la Exatlon, criticata pentru nominalizarea lui Ionut! De ce a fost acuzata de fanii Razboinicilor

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies