Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata

Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata
Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata

A doua lună de primăvară se arată una suficient de ofertantă şi dinamică încât să nu ne lase să ne plictisim prea mult. Retrogradarea lui Saturn, care începe şi ea luna aceasta, ne aduce şi mai multe provocări.

BERBEC

În jurul sau în cursul zilei de 4 şi 5, ar fi de dorit să nu intri în conflicte cu superiorii. În preajma sau în cursul zilei de 7 şi 11, se prea poate primeşti un bonus sau o primă pentru rezultatele avute la serviciu în ultima perioadă. Din 15 încolo, îţi exprimi parcă mai uşor personalitatea şi se vede că nu mai ai accese de nervozitate ca până acum.

Acest lucru face bine interacţiunii cu ceilalţi.

Financiar, s-ar putea să nu te mai descurci la fel de bine în cursul sau în jurul zilei de 17, dar dacă faci eforturi şi încerci să reduce din cheltuieli într-o anumită măsură, lucrurile vor sta ceva mai bine. Tot atunci, s-ar putea să-ţi intre unele sume deloc de neglijat în buzunar, dar ar fi de dorit ca acest lucru să nu-ţi afecteze planurile de economisire.

Pune la ciorap pentru zile negre.

Începând cu data de 24, s-ar putea să devii mai sociabil/ă şi comunicativ/ă, fapt pentru care ţi-este mai uşor să te înţelegi cu ceilalţi. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre ziua de 25 când se prea poate să intri în unele conflicte cu şefii sau cu o figură autoritară din familia ta. Ziua de 26 poate veni cu un deznodământ al tensiunilor sau cu o exacerbare a lor.

Caută să le aplanezi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop complet AstroCafe pentru 29 martie: Neintelegeri intre doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies