Iubita lui Vladimir Draghia a rupt tacerea: "Nu-mi sta in fire sa... " Fanii lui au ramas fara cuvinte dupa ce au citit mesajul

Iubita lui Vladimir Draghia a rupt tacerea:
Iubita lui Vladimir Draghia a rupt tacerea: "Nu-mi sta in fire sa... " Fanii lui au ramas fara cuvinte dupa ce au citit mesajul

Vladimir Draghia este un barbat norocos. Concurentul de la Exatlon are o iubita care il iubeste enorm si o fetita care ii va face zilele mai frumoase. 

 

Alice a postat un mesaj pe o retea de socializare care i-a emotionat pe internauti. 

 

"A spus Vladimir că ar înota până acasă dacă am avea nevoie de el şi da, ar fi un efort incredibil, dar să ştiţi că nici să plece de langa noi nu i-a fost mai uşor.

Un mix de perseverenţă, altruism, forţă, inteligentă, bună dispoziţie, umor şi poezie. Nu-mi stă în fire să-i fac reclamă, dar dacă nu acum, când el are nevoie de susţinerea noastră, atunci, când? Daca vreţi să meargă mai departe în competiţie, votaţi 14 la 1456. Mulţumesc.Alice", a scris iubita lui Vladimir Draghia. 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

EXATLON. Cum a cucerit-o Valentin Chis pe femeia care i-a daruit un copil?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Botezatu, cel mai bun prieten al lui Catalin Cazacu: "Daca va castiga Exatlon, i-am promis ca..."

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies