Aşa faci cea mai bună supă cu găluşte. Este delicioasă şi găluştele vor ieşi pufoase.
Supă cu găluşte. Aşa faci cea mai bună supă cu găluşte. Este delicioasă şi găluştele vor ieşi pufoase.
Supă cu găluşte. Mod de preparare
Citeste si: Tort de ciocolată la tigaie – un desert simplu, dar deosebit de delicios
Supă cu găluşte.
Nu le fierbeţi mult, pentru că legumele noastre îşi vor pierde toate vitaminele prin fierbere excesivă.Când legumele sunt aproape fierte, începem să pregătim găluştele.
Supă cu găluşte. Separăm albuşurile de galbenuşuri.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Supă cu găluşte. Mixăm albuşurile cu un praf de sare, până cresc frumos.
Peste albuşurile spumă adăugăm gălbenuşurile frecate separat cu foarte puţină sare, amestecând uşor.
Adăugăm grişul puţin câte puţin, până obţinem o compoziţie care nu curge din lingură.
Citeste si: Pâine tradiţională cu maia. Reţetă sănătoasă pe care o poţi prepara acasă
Citeste si: Tort-ecler cu banane si glazura in doar 15 minute! Este fara coacere
Supă cu găluşte. Sfat-mai bune puneţi mai putin griş, fierbeţi o galuşcă de griş şi dacă se dezintegrează în supă mai adugaţi griş decât să puneţi mult griş de la început şi să iasă găluştele tari. Cu o linguriţă punem găluştele în supă, una câte una.
Fierbem găluştele câteva minute, adaugăm în supă o lingură de ulei şi la sfârşit pătrunjel proaspăt tocat mărunt.
Supa cu găluşte pufoase este gata!