O mancare cu vinete care o sa placa la toata familia – Trebuie sa incerci, in sezon, reteta

O mancare cu vinete care o sa placa la toata familia – Trebuie sa incerci, in sezon, reteta
O mancare cu vinete care o sa placa la toata familia – Trebuie sa incerci, in sezon, reteta

Fiindca tot ne aflam in sezonul vinetelor astazi va prezentam o reteta simpla si delicioasa, si anume vinete in sos de rosii la cuptor. Se prepara foarte simplu, iar rezultatul final este un deliciu culinar. Din cateva ingrediente, la pret mic, obtii o cina usoara si extrem de delicioasa. Sunt bune atat calde, cat si reci.

Ingrediente: 500 g Rosii, 3 vinete, 3 linguri ulei rafinat, 3 catei usturoi, 50 g patrunjel, 2 linguri faina, 1 lingurita zahar, 0,5 lingurita piper negru macinat.

Mod de preparare: Taiati vinetele bucati potrivite (fiecare le taie cum doreste..mai mari sau mai mici) si le puneti la fiert intr-o cratita cu apa clocotita cu sare, fierbeti timp de cateva minute.
Scurgeti bine vinetele, apoi le treceti prin faina si le prajiti putin in ulei incins.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Vera Daghie, specialistul Kfetele.ro in NUTRITIE, a dezvaluit RETETA - MINUNE care te ajuta sa slabesti! Gabriela Cristea a scapat de kilogramele in plus cu ajutorul sfaturilor ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Reteta traditionala de castraveti murati

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies