Studiu: Ce nu iartă românii într-o relaţie

Studiu: Ce nu iartă românii într-o relaţie
Studiu: Ce nu iartă românii într-o relaţie

Deşi se consideră indulgenţi, cei singuri nu sunt dispuşi să îşi asume orice greşeală a partenerului. Prin urmare, cel mai grav lucru într-o relaţie, peste care nu pot trece, este infidelitatea, arată un sondaj recent, efectuat de un site de dating din România. Astfel, 77% din persoanele singure spun că nu ar putea trece peste infidelitate.

76% din românii singuri consideră că într-o relaţie este esenţial să ierţi. Cu toate acestea, dacă este ceva peste care aceştia nu pot trece, atunci acest lucru este infidelitatea partenerului, arată un sondaj Sentimente.ro.

Mai bine de jumătate din membrii Sentimente.ro care au răspuns la acest sondaj spun că, într-o relaţie, sunt deopotrivă şi cei care iartă, dar şi care se găsesc în ipostaza de a fi iertaţi.

Mai grav decât violenţa sau lipsa de respect

Dacă este ceva însă peste care aceştia nu pot trece, atunci acest lucru este infidelitatea. 77% o consideră de neiertat şi spun că nu ar putea trece peste o astfel de greşeală a partenerului. Dintre cei care sunt atât de categorici, jumătate au declarat că se află pe site-ul de dating pentru că îşi doresc să se căsătorească.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

30 de afirmaţii pline de înţelepciune şi umor, culese de la femeile remarcabile

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies