Studiu: Ce nu iartă românii într-o relaţie

Studiu: Ce nu iartă românii într-o relaţie
Studiu: Ce nu iartă românii într-o relaţie

Deşi se consideră indulgenţi, cei singuri nu sunt dispuşi să îşi asume orice greşeală a partenerului. Prin urmare, cel mai grav lucru într-o relaţie, peste care nu pot trece, este infidelitatea, arată un sondaj recent, efectuat de un site de dating din România. Astfel, 77% din persoanele singure spun că nu ar putea trece peste infidelitate.

76% din românii singuri consideră că într-o relaţie este esenţial să ierţi. Cu toate acestea, dacă este ceva peste care aceştia nu pot trece, atunci acest lucru este infidelitatea partenerului, arată un sondaj Sentimente.ro.

Mai bine de jumătate din membrii Sentimente.ro care au răspuns la acest sondaj spun că, într-o relaţie, sunt deopotrivă şi cei care iartă, dar şi care se găsesc în ipostaza de a fi iertaţi.

Mai grav decât violenţa sau lipsa de respect

Dacă este ceva însă peste care aceştia nu pot trece, atunci acest lucru este infidelitatea. 77% o consideră de neiertat şi spun că nu ar putea trece peste o astfel de greşeală a partenerului. Dintre cei care sunt atât de categorici, jumătate au declarat că se află pe site-ul de dating pentru că îşi doresc să se căsătorească.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

30 de afirmaţii pline de înţelepciune şi umor, culese de la femeile remarcabile

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Astrologul Ioan Burculet arunca bomba! Care este soarta casatoriei dintre fostul principe Nicolae si Alina! “Pot ajunge la divort" | DEZVALUIRI

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies