Te înscrii în şablonul femeii perfecte? Ce spun barbatii

Te înscrii în şablonul femeii perfecte? Ce spun barbatii
Te înscrii în şablonul femeii perfecte? Ce spun barbatii

Când vine vorba de aspectul fizic al doamnelor şi domnişoarelor, află că bărbaţii sunt atraşi, marea majoritate, de aceleaşi proporţii ale corpului şi ale feţei. Ele constituie şablonul perfecţiunii, dacă vrei.

Am pus cap la cap statistici despre ce siluetă şi trăsături faciale stârnesc atracţia bărbaţilor de pretutindeni, în încercarea de a desena femeia perfectă. Iată care sunt măsurătorile cu ajutorul cărora afli cât de bine te înscrii în idealul de frumuseţe feminin, în viziunea bărbaţilor.

Trebuie să ştii că bărbaţii care vor o aventură pun mai mult preţ pe proporţiile corpului, decât pe cele ale feţei. Situaţia se inversează dacă domnii caută o relaţie serioasă.

Iată cum arată corpul perfect, în viziunea lor!

Potrivit unui studiu britanic, înălţimea ideală a unei femei se situează între 1.62 şi 1.64 cm. Aşa că demontăm mitul potrivit căruia doar femeile cu picioare lungi stârnesc atracţie. Se pare că femeile mignone, dar cu forme voluptoase încing mai tare privirile bărbaţilor, decât cele înalte şi slabe.

Care sunt formele ideale la o înălţime medie, te întrebi? Cercetătorii au descoperit că raportul talie-şolduri este concludent şi contează mai mult decât mărimea bustului.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prajitura Alba ca zapada. Reteta pentru cea mai fina prajitura

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Cine este fotbalistul de la Dinamo care a murit după ce a mers la o piscină? Ce au descoperit medicii

Ce spune forma dintilor despre personalitatea ta. Ai curaj sa zambesti?

Ea este actuala iubită a carismaticului Birkan Sokullu, care joacă rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins celebrul actor în compania celei care i-a cucerit definitiv inima

Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului


Cookies