Te înscrii în şablonul femeii perfecte? Ce spun barbatii

Te înscrii în şablonul femeii perfecte? Ce spun barbatii
Te înscrii în şablonul femeii perfecte? Ce spun barbatii

Când vine vorba de aspectul fizic al doamnelor şi domnişoarelor, află că bărbaţii sunt atraşi, marea majoritate, de aceleaşi proporţii ale corpului şi ale feţei. Ele constituie şablonul perfecţiunii, dacă vrei.

Am pus cap la cap statistici despre ce siluetă şi trăsături faciale stârnesc atracţia bărbaţilor de pretutindeni, în încercarea de a desena femeia perfectă. Iată care sunt măsurătorile cu ajutorul cărora afli cât de bine te înscrii în idealul de frumuseţe feminin, în viziunea bărbaţilor.

Trebuie să ştii că bărbaţii care vor o aventură pun mai mult preţ pe proporţiile corpului, decât pe cele ale feţei. Situaţia se inversează dacă domnii caută o relaţie serioasă.

Iată cum arată corpul perfect, în viziunea lor!

Potrivit unui studiu britanic, înălţimea ideală a unei femei se situează între 1.62 şi 1.64 cm. Aşa că demontăm mitul potrivit căruia doar femeile cu picioare lungi stârnesc atracţie. Se pare că femeile mignone, dar cu forme voluptoase încing mai tare privirile bărbaţilor, decât cele înalte şi slabe.

Care sunt formele ideale la o înălţime medie, te întrebi? Cercetătorii au descoperit că raportul talie-şolduri este concludent şi contează mai mult decât mărimea bustului.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Prajitura Alba ca zapada. Reteta pentru cea mai fina prajitura

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies