Poveste adevărată: "Fac sex cu soţul amantei bărbatului meu!"

Poveste adevărată:
Poveste adevărată: "Fac sex cu soţul amantei bărbatului meu!"

Când m-am căsătorit cu Andrei n-aş fi crezut în ruptul capului că o să ajung să-l înşel, însă viaţa mi-a demonstrat că nu trebuie să spui niciodată niciodată.

După numai trei ani de căsnicie l-am prins că mă înşela cu alta. Acum, la un an de la această descoperire, şi eu am ajuns să trăiesc cu soţul celeilalte femei din viaţa bărbatului meu. Pare complicat, dar în realitate e un menaj în patru la care am ajuns după ce ne-am dat cu capul de pereţi de gelozie.

Andrei n-a fost niciodată un bun mincios, aşa că n-a fost nevoie de multă perspicacitate ca să-mi dau seama că are pe alta.

Se purta ca un îndrăgostit, iar o femeie simte imediat când nu mai e ea subiectul pasiunii unui bărbat. Aşa că la început l-am întrebat direct dacă are pe cineva. Mi-a zis că sunt nebună, apoi l-am urmărit şi i-am văzut. Era cu Diana, o fostă colegă de-a noastră, de facultate, la nunta căreia fusesem înainte ca noi să ne căsătorim. Ei aveau deja un bebe când noi am făcut nuntă.
Nu ne frecventam pentru că nu fusesem apropiaţi nici în facultate, dar curând aveam să aflu că Andrei e coleg cu ea la noul job pe care-l primise de câteva luni.

Nu i-a luat mult să se cupleze cu ea, se pare că nevoia amândurora de schimbare i-a apropiat. Asta gândesc acum, nu vă închipuiţi că atunci când am aflat am fost la fel de calmă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie și de ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies