"Norocul meu că nu am avut succes la femeia pe care o iubeam" - Gandurile unui barbat fericit

"Norocul meu că nu am avut succes la femeia pe care o iubeam" - Gandurile unui barbat fericit

Femeia pe care o iubeam nu se uita la mine. Nu eram realizat, nu eram interesant pentru ea, nu aveam niciun succes. Ea însă mă fascina. Am suferit, iar acum sunt fericit. Sunt fericit că mi-a dat flit atunci.

Aveam 23 de ani când am cunoscut-o. Ea avea 25 şi era cea mai frumoasă femeie în ochii mei (abia ieşiţi din adolescenţă).

Abia încheiam facultatea, iar primele mele joburi au fost de tot râsul. Reparam calculatoare, lucram în depozite, abia îmi permiteam chiria şi mâncarea. Ce mai, o adevărată partidă pentru „cea mai frumoasă femeie'.

Întâmplător, era prietenă cu o colegă de facultate şi ne nimeream împreună în acelaşi grup fie la o terasă, la o petrecere sau în club.

Nu eram singurul care încerca să flirteze cu ea. Era mereu centrul atenţiei, iar ea profita din plin de asta. Dacă eu eram stângaci spre introvert, ei îi plăcea atenţia.

Eram la polul opus. Financiar, eram şi mai departe. Ea din familie cu bani, eu cu părinţi săraci. Ea obişnuită cu luxul, eu străduindu-mă să îmi ajungă banii de chirie. Au trecut însă aproape 5 ani în care am curtat-o.

Se amuza de insistenţele mele.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce spune poziția de somn a câinelui tău. Află cum se simte patrupedul în timp ce se odihnește

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Al Pacino, la un pas de moarte: „A fost cumva șocant să deschizi ochii și să vezi așa ceva”. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat marele actor

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies