Vine un frig năprasnic! Anunţ îngrijorător de la meteorologi

Vine un frig năprasnic! Anunţ îngrijorător de la meteorologi
Vine un frig năprasnic! Anunţ îngrijorător de la meteorologi

De Moş Nicolae, pe 6 decembrie, vremea va fi rece, geroasã noaptea mai ales în centrul şi în nordul ţãrii. Prognoza meteo anunţă temperaturi chiar şi de minus 16 grade în cursul nopţii. În Bucureşti, ziua, vor fi maximum 3 grade Celsius.

 

Joi, 6 decembrie, cerul va fi variabil în cea mai mare parte a ţării, doar în vest şi în sud-vest urmând să apăra unele înnorări temporare.

Local în Banat, în Crişana şi în nordul Olteniei va plouă slab. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a ţării, cel mult slab până la moderat în nordul Moldovei. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 1-6 grade în Transilvania, Maramureş, Banat, Crişana, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi -1…4 grade în Moldova.

 

Vremea în Bucureşti va fi rece, în special în cursul nopţii.

Temperatura maximã va fi de 2…3 grade, iar cea minimã de -7…-6 grade. Cerul va fi variabil, temporar cu nebulozitate joasã sau ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

 

Citeşte continuarea AICI. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Iulia Albu, declaraţie surprinzătoare despre Connect-R. Uite ce a spus despre îndrăgitul artist! "Lanţul de cocalar" FOTO!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Anunţ de ultimă oră de la Guvern. Ce se întâmplă cu CONCEDIUL NELUAT în 2018 şi zilele libere lucrate în 2019

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies