Horoscop MARIANA COJOCARU pentru CRĂCIUN. Gemenii rămân cu buzunarele goale, Balanțele sunt în pericol

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru CRĂCIUN. Gemenii rămân cu buzunarele goale, Balanțele sunt în pericol
Horoscop MARIANA COJOCARU pentru CRĂCIUN. Gemenii rămân cu buzunarele goale, Balanțele sunt în pericol

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 decembrie 2018. Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

 

Berbec- Luna Plină din data de 22-23-24 Decembrie susține intuiția și vă dă vise premonitorii. Curățenia ține de minte-trup și spirit, dar și de locul în care trăiți. Soarele din Capricorn va face opoziție cu Luna Plină din Rac(domiciliu) și vor fi în rezonanță cu Axa Timpului pe astrograma generală, nu pe cea natală, de aceea vă puteți suna rudele, dacă nu ajungeți să le vizitați.

Bucătăriți, dansați, vă bucurați!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Taur- Sunteți mari amatori de bucate alese și băuturi fine, de aceea Sărbătorile trebuie să fie îndestulate, dar pe măsura posibilităților voastre. Soarele din Capricorn vă apropie de copii. Pentru ei nutriți sentimente alese. Un hobby personal vă poate umple fericit timpul. Revederea cu prietenii nu va fi întâmplătoare.

Unii vor lega noi prietenii, cu Axa de Destin. Atenție la sănătate!

Gemeni- Să vă bucurați de mâncare, dar să nu exagerați. De ce? Din cauza Lunii Pline care va fi în Rac. Fiți cumpătați! Nu cheltuiți peste măsură, că urmează o perioadă în care facturile vor fi mari. Soarele, Saturn și Pluton din Capricorn nu își doresc să vă lase cu buzunarele goale. Unii pot avea credite de rambursat, iar alții pot să viziteze locuri sfinte pentru mântuirea sufletului.

Sănătatea cere investiții.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

HOROSCOP. Runele pentru săptămâna 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Leii vor afla un adevăr fantastic. Gemenii vor fi protejați pe toate planurile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Horoscop pentru săptămâna 24 - 30 decembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să se acomodeze cu situațiile, Leii trebuie să fie atenți la sănătate

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies