DOLIU în lumea muzicii! Basistul trupei Seventeen a murit, după tsunamiul devastator din Indonezia

Basistul trupei Seventeen a murit
DOLIU în lumea muzicii! Basistul trupei Seventeen a murit, după tsunamiul devastator din Indonezia

Basistul trupei Seventeen a murit. Trupa pop indoneziană a fost lovită de tsunami după erupţia vulcanului Anak Krakatau, în timp ce susţinea un concert în aer liber la Tajung Leesung Riefian Fajarsyah, iar basistul Bani s-a stins din viață.

 

Solistul trupei a postat un filmuleţ pe Instagram, în care i-a anunţat pe fani, plângând, că basistul şi managerul grupului au murit.

Basistul trupei Seventeen a murit

„I-am pierdut pe basistul Bani şi pe managerul Oki Wijaya. Andi (toboşarul) şi Herman (chitaristul) şi Ujang (din staf) nu au fost găsiţi. Vă rog să vă rugaţi pentru ca soţia mea Dylan să fie găsită curând.

Restul sunt în siguranţă, deşi au răni şi oase rupte. Vă rog, rugaţi-vă pentru ca soţia mea Dylan, Andi şi Herman şi Ujang să fie găsiţi repede”, a spus el, potrivit The Guardian şi CNN.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Horoscop complet MINERVA pentru CRĂCIUN și REVELION! Noi începuturi pentru 3 zodii, renasc din propria cenușă

Un tsunami devastator a lovit Indonezia

Un tsunami devastator a lovit Indonezia, în urma erupției unui vulcan, iar cel puțin 280 de persoane au murit. În plus, peste 1000 au fost rănite după ce un val uriaș a lovit duminică dimineață zonele de coastă ale arhipeleagului, potrivit Libertatea. 

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Previziuni generale pentru anul 2019. Unii trec printr-un test de fidelitate, alţii se îndrăgostesc, iar asta le dă peste cap viaţa

Tsunamiul a măturat sâmbătă seara malurile Strâmtorii Sunda, care desparte insulele Sumatra şi Java. Catastrofa s-a soldat cu 281 de morţi, peste.1.000 de răniţi şi 57 de persoane date dispărute, potrivit unui nou bilanţ prezentat luni. Un bilanţ precedent anunţa 222 de morţi. ”Numărul victimelor va continua să crească”, a preconizat Sutopo Purwo Nugroho, un purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale indoneziene de Gestionare a Catastrofelor. Echipe de salvatori încercau, cu ajutorul unor escavatoare şi altor echipamente grele, să degajeze ruine de pe malurile devastate ale strâmtorii, de unde mii de persoane au fost evacuate.

”Armata şi poliţia verifică atent ruinele pentru a vedea dacă sunt alte victime”, a declarat Dody Ruswandi, un reprezentant de rang înalt al agenţiei. Operaţiunile de salvare urmează să dureze o săptămână. Valul a atins coastele de sud ale Insulei Sumatra şi extremitatea de vest a Insulei Java, distrugând unele clădiri. El a avut loc în urma erupţiei vulcanului cunoscut sub numele de ”copilul” legendarului Krakatoa, Anak Krakatoa.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ajunul Crăciunului, 24 decembrie. Superstiții: Ce nu ai voie să faci

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies