Horoscop complet MINERVA pentru CRĂCIUN și REVELION! Noi începuturi pentru 3 zodii, renasc din propria cenușă

Horoscop complet MINERVA pentru CRĂCIUN și REVELION! Noi începuturi pentru 3 zodii, renasc din propria cenușă
Horoscop complet MINERVA pentru CRĂCIUN și REVELION! Noi începuturi pentru 3 zodii, renasc din propria cenușă

Horoscop complet MINERVA pentru CRĂCIUN și REVELION! Noi începuturi pentru 3 zodii, renasc din propria cenușă.

Horoscop complet MINERVA pentru CRĂCIUN și REVELION!

Berbec

O săptămână dinamică, interesantă, cu multe drumuri pe distanţe scurte şi cu dialoguri de anvergură. Forfota din preajmă te poate obosi mult, de aceea selectează priorităţile şi evită flecărelile. Este posibil să fii nevoit a te înscrie la un curs de perfecţionare profesională sau să reiei o secvenţă de învăţare care a rămas fie nefinalizată, fie trebuie luată de la capăt.

În orice situaţie te vei afla vei reuşi să te descurci foarte bine, obţinând chiar şi aprecierile celorlalţi. A doua parte a sătpătămânii va evidenţia relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti. Distracţii, aventuri, hobby-uri.

Citeste si: 24 decembrie în istorie: Se compune “Silent Night”. S-au născut Ricky Martin și Mircea Diaconu

Taur

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Stările tale de spirit fluctuează mult la începutul săptămânii, astfel că îţi poate fi dificil să relaţionezi cu ceilalţi sau să te implici în activităţile cotidiene. Eşti foarte influenţat deocamdată de ceea ce se petrece acasă, cu membrii familiei. Sunt momente pasagere pe care le poţi gestiona foarte bine cu puţin efort şi bunăvoinţă. Financiar se întrezăresc noutăţi, fie că este vorba despre primirea drepturilor salariale, a unei prime, a unui favor, fie apar informaţii preţioase legate de noile condiţii de muncă care atrag şi modificări salariale.

Călătorii pe distanţe scurte, discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, activităţi comune cu cei dragi.

Citeste si: Horoscop 24 decembrie 2018: Ce aduc SĂRBĂTORILE DE IARNĂ pentru fiecare zodie

Gemeni

Este o mare provocare să-ţi intre cineva în voie în prima parte a săptămânii. Stările de spirit ţi se schimbă frecvent, astfel că şi ţie îţi este dificil să menţii un ritm constant atât în relaţii, cât şi în treburile cotidiene.

Mentalitatea ta este în continuă schimbare şi de aici apar tot soiul de revizuiri ale deciziilor anterioare, răzgândiri privitoare la chestiunile domestice şi la relaţiile familiale. Implică-te serios în ceea ce ai de făcut. Primeşti bani, probabil salariul, dar şi cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Cheltuieli importante pe cele necesare traiului cotidian. Prieteni de nădejde în preajma ta.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

HOROSCOP. Zodiac japonez 2019. Care vor fi principalele evenimente din viaţa ta! Unii dintre noi avem parte de surprize majore

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies