Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat decizia! Ce NUME neașteptat au ales pentru cel de-al doilea copil

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat decizia! Ce NUME neașteptat au ales pentru cel de-al doilea copil
Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat decizia! Ce NUME neașteptat au ales pentru cel de-al doilea copil

Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt foarte fericiţi, după ce au devenit părinţi pentru a doua oară şi, culmea, tot părinţi de băiat! Cei doi au decis care va fi numele micuţului.

 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au decis care va fi numele bebeluşului. Foarte fericiţi că au devenit părinţi pentru a doua oară, iar Alexandru, primul copil al lor, se va juca cu frăţiorul lui pe care îl va chema...Andrei! Dupî lungi discuţii şi cu un dram de umor, Adela Popescu a făcut anunţul!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: A murit jurnalista Teodora Ionescu, „doamna folkului românesc”. Doliu în presa și în muzica românească

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales un nume de sfânt pentru băiețel

„Ne-am organizat destul de bine, am realizat că nu mai sunt atât de anxioasă, cum eram cu Alexandru, sunt pregătită pentru tot ce se întâmplă.

Plânge cel mic numai când îi e foarte foame. Nopţile sunt mai grele, dar de regulă, sunt destul de ok. Am dat nişte indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales după discuţii îndelungate, numele fiului nostru este Andrei. Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat. Am zis să fie ceva să se potrivească cu Alexandru. M-am gândit şi la chestia asta...Eu termenul îl aveam între Sfântul Andrei şi Sfântul Nicolae şi m-am gândit că decât să-i zic Nicu, mai bine Andrei.
Am zis că mai bine să i se spună „Ardei”, decât „Moş Nicolae”, a povestit Adela Popescu, într-o emisiune de televiziune.

Adela Popescu, în vârstă de 31 de ani, a născut al doilea copil la începutul lunii decembrie. Actriţa şi prezentatoarea TV a făcut anunţul pe contul personal de Facebook şi a publicat prima fotografie din spital.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

HOROSCOP COMPLET Mihai Voropchievici pentru 2019. Zodiile vor avea parte de un an MAGIC

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies