Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor

Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor
Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor

Luna februarie se anunță calmă din toate punctele de vedere, pentru majoritatea zodiilor.

Fiecare își va îndrepta atenția la obiectivele pe care le are de îndeplinit și  multe dintre native pun mai mult accent pe sarcinile de serviciu. Promisiunile sunt greu de îndeplinit, iar multe zodii constată că nu se pot ține de unele dintre ele.

Horoscop februarie 2019

Iată aspectele la care trebuie să fie atente toate zodiile:

 Horoscop februarie 2019 – Berbec

Se anunță o luna plină cu tot felul de evenimente și multe deadline-uri de finalizat. Chiar dacă te cufunzi în problemele de serviciu, fă-ți timp și pentru cei dragi. Acordă-le atenția cuvenită, dacă îți doreșți susținere necondiționată din partea lor. E posibil că stresul să-și pună amprenta asupra sănătății tale. Partenerul îți este recunoscător pentru atenția pe care i-o acorzi și te răsfață cu tot felul de mici surprize.


Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Horoscopul pentru următorii 5 ani. Scorpionii vor fi vedetele zodiacului, Fecioarele sunt protejate de Divinitate până în anul 2022

Horoscop februarie 2019 – Taur


Nu-ți lipsește motivația, mai ales acum după ce ai scăpat de câteva probleme care îți dădeau bătăi de cap în ultima perioada.
Îți îndrepți inseosebi atenția către proiectele pe care trebuie să le finalizezi la serviciu. Relaxează-te din când în când, mai ales în zilele libere și petrece timp prețios cu familia. Un weekend la munte e binevenit pentru toată lumea. Sănătatea îți poate crea probleme în prima parte a lunii. Sunt frecvente durerile de cap și răcelile.

 






Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

EXATLON. Razboinicii au castigat aseara primul meci in jocul cu Faimosii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies