Dinamo, în doliu! Fostul jucător de polo, Gheorghe Nistor, a murit

Dinamo, în doliu! Fostul jucător de polo, Gheorghe Nistor, a murit
Dinamo, în doliu! Fostul jucător de polo, Gheorghe Nistor, a murit

Doliu la Dinamo! A murit Gică Nistor, ,,tatăl'' a zeci de generații și omul ,,bun la toate'' în federație.

 

Dinamo este în doliu! Gheorghe Nistor, fost jucător al marii echipe de polo care făcea legea în '70, s-a stins din viață în această duminică, la 77 de ani.

Citeste si: Adelina Pestriţu, surpriză URIAŞĂ din partea lui Virgil! Uite ce a putut să ne spună despre vedetă când ea nu era de faţă! Ce părere ai? EXCLUSIV!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vestea tristă a fost anunțată pe pagina de Facebook a echipei Dinamo, alături de un mesaj prin care s-a reamintit cine a fost cu adevărat marele și regretatul sportiv, spune mediafax.

"Viaţa lui s-a derulat, strop cu strop, pe marginea bazinului. Că a fost la Dinamo, că a fost la Floreasca sau la Tineretului, nea Gică a trăit pentru polo şi prin polo până la 77 de ani.

A mai fost arbitru, crainic la meciuri, om bun la toate în federaţie, ”tată” pentru multe generaţii de jucători, pe care i-a învăluit cu blândeţea lui. Nu există om de polo care să nu-l fi cunoscut, să nu-l fi apreciat şi să nu se înfiorat măcar pentru un moment la vestea că nea Gică nu mai este. Dumnezeu să te ierte, nea Gică!", scriu cei de la CS Dinamo într-un comunicat postat pe pagina de Facebook.

Sursa: A1



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

O noua vedeta se alatura juratilor “Bravo, ai stil!”, in aceasta saptamana!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Cum se manifestă si cum se trateaza scarlatina la copii

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies