Actorul Mahesh Anand Khan a murit la 57 de ani

Actorul Mahesh Anand Khan a murit la 57 de ani
Actorul Mahesh Anand Khan a murit la 57 de ani

Mahesh Anand Khan, unul dintre cei mai iubiți actori de la Bollywood a murit astăzi.

Vedeta avea 57 de ani și a început să fie cunoscut odată cu rolurile negative din anii 1990. Cauza decesului nu este cunoscută încă.

Trupul său a fost dus la spitalul Cooper pentru a se înfăptui autopsia. Actorul Mahesh Anand Khan a fost mai mereu în rolul negativ, în anii 1980, 1990. Cele mai iubite apariții ale sale au fost în ‘Rangeela Raja’, care a apărut pe 18 ianuarie a anului acesta.

Mahesh Anand Khan, actorul cunoscut pentru rolurile negative de la Bollywood, a murit!

Mahesh Anand s-a stins din viață azi, 9 februarie. Fanii din filmelor Bollywood sunt sfâșiați de durere. Cariera uimitoare a lui Mahesh Anand i-a adus fani din anii 1980 încoace. Acesta era cunoscut pentru rolurile negative pe care le avea. ‘Rangeela Raja’ a fost primul film al său, în atâția ani de carieră.

„Sunt atât de fericit! După 18 ani am avut bucuria să joc în primul film, care va putea fi vizionat astăzi”, a fost mesajul său de pe o rețea de socializare, după apariția filmului ,,Rangeela raja,,

Citeste si: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală: „Mama suferă foarte mult”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Vești proaste din partea Guvernului! Din păcate, alocațiile vor avea de suferit! Cât vor încasa lunar familiile cu copii în 2019

Citeste si: Pensionarii vor primi un bonus, pe lângă pensie. Cine se bucură de mai mulți bani

Trupul său a fost dus către spitalul Cooper pentru a se putea realiza autopsia. Cauza decesului actorului nu este încă dezvăluită.

„Nu știam că el s-a stins din viață. Noi nu mai ținem legătura încă din 2002”, a spus fosta soție a lui Mahesh Anan. Actorul a jucat în Shahenshah (1988), Majboor (1989), Swarg (1990), Thanedaar (1990), Vishwatma (1992), Gumrah (1993), Khuddar (1994)

„Actorul de la Bollywood Mahesh Anand Khan a fost găsit fără suflare în locuința sa din Mumbai azi. Motivul decesului nu este cunoscut.

Trupul său a fost dus de la spitalul Cooper pentru autopsie”, a fost postarea ANI, pentru a informa publicul despre decesul iubitului actor.

 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Prognoza meteo până în martie! Cum va fi vremea la început de primăvară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Vești proaste din partea Guvernului! Din păcate, alocațiile vor avea de suferit! Cât vor încasa lunar familiile cu copii în 2019

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies