Irina Loghin la 80 de ani. A avut o copilărie foarte grea: «La 6 ani, căram lemne din pădure»

Irina Loghin la 80 de ani. A avut o copilărie foarte grea: «La 6 ani, căram lemne din pădure»
Irina Loghin la 80 de ani. A avut o copilărie foarte grea: «La 6 ani, căram lemne din pădure»

Irina Loghin străluceşte în lumina reflectoarelor, are o vilă de lux în buricul Capitalei, însă solista ascunde, în spatele zâmbetului său inconfundabil, o poveste de viaţă presărată cu neajunsuri.

Irina Loghin la 80 de ani.

A avut o copilărie grea, astfel că a fost nevoită să-şi ajute părinţii la treburile gospodăreşti.

Irina Loghin, supranumită ”Regina muzicii populare”, este aniversată săptămâna viitoare. Marţi, pe 19 februarie, ea împlineşte 80 de ani. Dar pentru celebra solistă, februarie este un lung prilej de petreceri, căci în această lună îşi mai serbează zilele de naştere şi doi membri ai familiei.

Pe 2 februarie a fost ziua fiului ei, Ciprian, care a împlinit 43 de ani, iar pe 25 februarie este născută fiica ei, Irinuca (41 ani), alintată Iris.

Citeste si: Femeia s-a dus la spital să nască natural, dar medicul i-a dat o veste infioratoare. "Eu nu am avut niciodată așa ceva!"

Citeste si: Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, se gândeşte să introducă segregarea în şcolile româneşti. Reacţia unui medic psihiatru

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Irina Loghin la 80 de ani.

Puţină lume ştie însă că îndrăgita artistă a avut o copilărie foarte grea, părinţii ei confruntându-se cu probleme financiare. Irina Loghin este născută în satul Gura Vitioarei, Jud. Prahova.

Familia interpretei a prins vremuri amare, de război, de foame şi secetă. Au fost şase fraţi şi aveau o singură pereche de galoşi, fiind nevoiţi să o poarte pe rând.

În copilărie, de cele mai multe ori masa lor era mai mult goală.

Mama le dădea fiecăruia câte o bucată de mămăligă şi le spunea să aibă grijă cum o consumă, pentru că aceea avea să fie toată hrana pentru două zile.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop Casandra săptămâna 18-24 februarie 2019. Faceți curățenie printre prieteni și vă veți aduce aminte de această perioadă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies