Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat

Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat
Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat

Pacheţelele de primăvară sunt cu mult mai usor de preparat decat ai fi crezut. Delicioase! iata cum sa le faci:

Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat

Timpi de preparare

Timp de preparare: 40 min
Timp de gatire: 0 min
Gata in: 40 min

Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat. Ingrediente

500 g foi de plăcintă
1-2 morcovi
100 g alune măcinate
3-4 căţei usturoi
50 g ghimbir ras
200 g muguri de bambus din conservă
o conservă mică de fasole
o varză mică chinezească
1 lingura sos de soia
sare
1 lingurita piper

măcinat
ulei pentru prăjit
gălbenuş pentru uns
2-3 fire ceapă verde

Citeste si: Sarea roz de Himalaya: proprietati si beneficii nestiute pentru organism

Citeste si: Prăjituri vegane care pot fi făcute de oricine

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cum faci cea mai bună plăcintă cu brânză dulce! Ingredientul secret care face diferenţa

Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat. Mod De Preparare

Se scot foile de aluat de la congelator şi se lasă să se încălzească la temperatura camerei.

Între timp, se curăţă şi se rad morcovii şi ghimbirul pe răzătoarea mică.

Varza se spală şi se toacă mărunt.

Separat, se pun 2-3 linguriţe de ulei să se încingă şi se presară alunele măcinate fin, morcovul şi ghimbirul. Se amestecă continuu să nu se lipească. Se adaugă treptat şi varza tocată. Se lasă să se înmoaie, se adaugă şi usturoiul pisat, sare, bambusul conservat, piperul măcinat şi fasolea scursă în prealabil. Sosul de soia se pune spre sfârşit, ca să nu îşi piardă gustul.

După ce s-a făcut compoziţia de legume, se lasă să se răcească şi se pregătesc foile.

Se umplu cu legume, se ung cu gălbenuş ca să nu se dezlipească şi se prăjesc. Se lasă să capete culoarea aurie, apoi se scot şi se pun să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie.

Se servesc la aperitiv ornate cu ceapă verde tocată mărunt.

sursa: retete.unica.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Chinul prin care a trecut un copilas din Ploiesti. Asa ceva este strigator la cer. Medicii dau vina pe mama copilului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies