EXATLON ROMÂNIA: momente fierbinţi între doi concurenţi. Nu se mai ascund! VIDEO

EXATLON ROMÂNIA: momente fierbinţi între doi concurenţi. Nu se mai ascund! VIDEO
EXATLON ROMÂNIA: momente fierbinţi între doi concurenţi. Nu se mai ascund! VIDEO

EXATLON ROMANIA 24 FEBRUARIE 2019. Meci plin de tenisune in aceasta seara la Exatlon Romania! Ambele echipe au luptat cu toate fortele in meciul pentru hotel.

EXATLON ROMANIA: momente fierbinţi între doi concurenţi

La inceputul jocului Faimosii au condus cu 3 la 3, dupa care Razboinicii au reusit sa egaleze. Meciul a fost unul foarte strans pana la scorul de 8 la 8. Cei care au reusit sa castige hotelul sunt Faimosii, cu scorul de 10 la 8.

Citeste si: Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

Citeste si: Beatrice Olaru, transformare totală! Şi-a schimbat look-ul şi s-a pozat alături de logodnicul ei! Cum arată bărbatul pe care îl iubeşte câştigatoarea sezonului 2 Exatlon

EXATLON ROMANIA: momente fierbinţi între doi concurenţi

Intre Cosmin Marin si Mihaela Popescu pare ca se leaga o frumoasa poveste. Cei doi sunt foarte apropiati inca din prima zi de cand Cosmin a intrat in competitie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Daca pana acum cei doi au petrecut ceva timp impreuna doar ei doi, acum nu par a mai avea o problema in a sta in compania colegilor.

Razboinicii s-au jucat mai multe jocuri in jurul focului de tabara, iar Mihaela si Cosmin nu s-au putut dezlipi unul de celalalt.

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Oscar 2019: ținutele vedetelor de pe covorul roșu au fost în culorile vii, nuanţe metalice şi stilul glam rock al anilor 70

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies