Aceste clatite sunt putin mai deosebite, pentru ca nu urmeaza reteta normala. Gustul te cucereste de la prima inghititura.
Ingrediente:
200 gr branza de vaci
2 banane medii
Citeste si: Reţetă rapidă de eclere cu cremă de vanilie! Nu durează mult să le pregăteşti şi sunt delicioase
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Mod de preparare:
1. Curata bananele.
2. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
3. Pune branza intr-un bol si marunteste-o foarte bine cu o furculita.
4. Da bananele pe razatoare daca poti. Daca nu, pune-le intr-un tocator electric, impreuna cu branza, si omogenizeaza-le.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
6. Pune compozitia in tava. Intinde-o uniform, apoi decupeaza mici cercuri folosind o forma.
7. Baga tava in cuptor pentru vreo 10 minute, apoi scoate-o si intoarce papanasii pe partea cealalta. Baga inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 5 minute.
Daca doresti, poti pune niste zahar vanilinat.