Un taximetrist a murit în timp ce se afla la volan, în trafic. A făcut infarct

Un taximetrist a murit în timp ce se afla la volan, în trafic. A făcut infarct
Un taximetrist a murit în timp ce se afla la volan, în trafic. A făcut infarct

Un taximetrist din Bucureşti, în vârstă de 45 de ani, a murit în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Bărbatul a făcut infarct, iar ceilalţi şoferi il claxonau.

 

O femeie care lucrează la o firmă de taxi din Capitală a povestit, într-o postare pe contul de socializare, episodul revoltător.

Citeste si: Horoscop WEEKEND 15-17 martie 2019. Atmosferă electrizantă înainte de ULTIMA SUPERLUNĂ PLINĂ 2019 şi de echinocţiul de primăvara!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

„Alergăm înnebuniți din colo-ncoace, disperăm pentru lucruri mărunte, ne certăm pentru părerile altora și ne facem viața un haos. Suntem jigniți cu ușurință de necunoscuți, care își varsă frustrările îndrugând verzi și uscate. Supărările ne iau din zile, răfuieli fără miză ne scurtează viața. Azi un om a murit (…) înconjurat de neoameni care au fost deranjați de faptul că s-a găsit să moară acolo, tocmai acolo.

S-a oprit vreunul să vadă dacă e bine? Nu, dă-i naibii de gălbejiți, să moară! Le pasa? A murit! Știu ei prin ce calvar a trecut omul ăla să aibă licența lui, să muncească legal? Știu ei că avea patruzeci și cinci de ani? Nu! Ne pasă? Sper că da. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este postarea femeii, potrivit Observator.tv.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cuplul MOMENTULUI în muzica românească! Celebrii artiști trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor: „Suntem împreună din luna noiembrie”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies