A murit Mirjana Markovic, supranumită și „Lady Macbeth a Balcanilor”

A murit Mirjana Markovic, supranumită și „Lady Macbeth a Balcanilor”
A murit Mirjana Markovic, supranumită și „Lady Macbeth a Balcanilor”

Mirjana Markovic, văduva fostului preşedinte al Serbiei, Slobodan Milosevic, supranumită adeseori „Lady Macbeth a Balcanilor”, a murit duminică, la 76 de ani, anunţă Agerpres.ro.

Presa locală scrie că soția fostului președinte Slobodan Miloșevici, bolnavă, a decedat într-un spital din Moscova. Potrivit unuia dintre prietenii săi, Dragoljub Kocovic, citat de publicaţia Blic, dorinţa Mirei Markovici a fost de a reveni în Serbia, dar în acest caz, urma să fie transportată de la aeroport direct la închisoare.

Citeste si: Șoc și groază! Un cunoscut artist de la noi are farmece făcute? Ce a dezvăluit o prietenă apropiată a cântărețului: ”A trecut prin momente de șoc pentru că sunt lucruri înfricoșătoare”

Citeste si: Horoscop dragoste săptămâna 15-21 aprilie 2019. Venus şi Marte intră în Berbec. Eşti pregătit sa te ocupi de relatiile tale?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 15-21 APRILIE 2019. Patru mari evenimente anunţă o ÎNCHIDERE sau o CLARIFICARE VITALĂ! Ce îţi aduc Luna plină albastră şi sezonul zodiei Taur?

Mirjana Markovici, care exercita o mare influenţă asupra soţului său, părăsise în 2003 Serbia, unde era acuzată de abuz de putere. Numele său fusese legat şi de misterioasa asasinare, în august 2000, a fostului preşedinte Ivan Stombolici.

În iunie 2007, justiţia sârbă emisese, de altfel, un mandat de arestare internaţional împotriva Mirei Markovic şi a fiului său, Marko, sub acuzația că ar avea legătură cu o reţea de trafic de ţigări.

În 2008, mama şi fiul au primit azil politic în Rusia.

Fostul preşedinte iugoslav Slobodan Milosevic a murit în martie 2006 în celula sa de la centrul de detenţie al Tribunalului Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie de la Haga. S-a întâmplat înainte de încheierea procesului în care era acuzat de genocid, crime împotriva umanităţii şi crime de război în anii 1990 în fosta Iugoslavie. Temându-se că va fi arestată, Mira Markovic s-a abţinut, la fel ca şi fiul său, să asiste la funeraliile soţului ei în Serbia.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies