O tânără din Neamț a înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"

O tânără din Neamț a înviat la propria înmormântare şi a început să strige:
O tânără din Neamț a înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"

Batranii de pe valea Bistritei spun ca, prin anii 1934-1935, in satul Izvorul Muntelui, Ceahlau, s-a petrecut un lucru care a şocat pe toată lumea.

O tânără de 20 de ani din sat, necasatorita, a dus oile la păscut pe munte şi a făcut amor cu un bărbat. Fata a rămas gravidă şi, pentru că îi era frică să nu afle părinţii, a făcut avort. 

Tinerei îi era ruşine şi de preotul satului, aşa că nu s-a spovedit, dar se ruga mereu plângând la Maica Domnului şi îi cerea iertare pentru ce a făcut.

După câţiva ani, fata s-a imbolnavit si a murit. A treia zi a venit preotul si a inceput slujba de inmormantare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: "Am 23 de ani și locuiesc de un an cu două tipe fantastice. Ne înțelegem perfect. Într-o noapte, după o petrecere, una dintre tipe mi-a spus ceva incredibil la ureche. Apoi totul a fost de vis. A doua zi am aflat însă adevărul"

Citeste si: A ajuns la spital cu dureri cumplite de ochi, după ce a vizitat mormintele rudelor ei! Medicii s-au crucit când au văzut ce ieșea de sub pleoapa femeii. „Este un caz unic în lume!”

Citeste si: Șoc și groază! Un cunoscut artist de la noi are farmece făcute? Ce a dezvăluit o prietenă apropiată a cântărețului: ”A trecut prin momente de șoc pentru că sunt lucruri înfricoșătoare”

Când se pregăteau să o înmormânteze pe tânără, aceasta a început să îşi mişte capul şi să strige: "Parinte, parinte, vino incoace… nu te teme! "Parinte, parinte, vino incoace … Eu am facut un pacat mare in viata si m-am rusinat sa-l spovedesc. Dar pentru ca am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine inaintea Mantuitorului si mi-a trimis sufletul in trup, ca sa-mi spovedesc pacatul pe pamant, caci pe pamant l-am facut…"

Lumea, uimita, s-a retras afara, iar fata i-a marturisit preotului ce pacate a făcut.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies