O femeie a făcut sex cu iubitul ei, la două ore după ce a născut. Ce a urmat

O femeie a făcut sex cu iubitul ei, la două ore după ce a născut. Ce a urmat
O femeie a făcut sex cu iubitul ei, la două ore după ce a născut. Ce a urmat

Debbie a făcut sex la două ore după ce a născut-o pe fiica ei. S-a întâmplat pe patul de spital și a făcut-o să se simtă specială.

 

Debbie Hodge, în vârstă de 44 de ani, este mamă a patru copii, cel mai mic dintre ei fiind adus în urmă cu patru ani. Ea a povestit că după fiecare dintre primele trei sarcini, ea și soțul ei și-au reluat activitatea sexuală la o zi distanță. În schimb, după ce a născut pentru a patra oară, ea și partenerul ei au făcut sex la doar două ore distanță, chiar pe patul de spital.

Citeste si: Gabriela Cristea a început să plângă la TV, în direct! A aflat o veste cutremurătoare: ”A murit”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Declarația femeii care a făcut sex imediat după ce a născut

„În timp ce Amelia stătea în pătuțul ei, eu și soțul meu stăteam îmbrățișați în pat.

Înainte să ne dăm seama ce se întâmplă, făceam deja sex. Ne simțeam extrem de apropiați unul de celălalt. Nu m-am simți sexy, dar m-am simțit specială. S-a terminat atât de repede încât nu-mi amintesc să fi simți vreo durere. Nu îmi venea să cred că tocmai făcusem asta, așa că am pus-o pe seama medicamentelor sub influența cărora eram”, a explicat Debbie Hodge, conform The Sun.

„Ca femeie, însărcinată sau nu, mă simt bine în piele mea. Îmi place să fac sex și după fiecare dintre primele trei sarcini am făcut sex a doua zi”, a mai povestit ea.

Din păcate, la doar câteva luni după ce bebelușul s-a născut, în ciuda vieții sexuale foarte active, Debbie și iubitul ei s-au despărțit. Acum, la aproape patru ani de la despărțirea, ea este din nou pregătită să fie într-o relație.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Costel și Daniela erau căsătoriți de 13 ani, dar într-o seară ceva cumplit s-a întâmplat. După ce au luat cina și au consumat alcool, bărbatul a avut chef de amor. Doar că în timpul partidei, femeia i-a spus ceva ce l-a scos din sărite

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies