Inna acum e celebră în întreaga lume, dar nimeni nu a știut în ce condiții a trăit în Mangalia! Cum era ea în copilărie

Inna acum e celebră în întreaga lume, dar nimeni nu a știut în ce condiții a trăit în Mangalia! Cum era ea în copilărie
Inna acum e celebră în întreaga lume, dar nimeni nu a știut în ce condiții a trăit în Mangalia! Cum era ea în copilărie

Inna are o poveste de viață încărcată! Uite în ce condiții trăia cântăreața în Mangalia, în copilărie.

A devenit cunoscută pe întregul mapamond cu melodiile ei energice, acum trăiește în lux, dar în copilărie abia avea bani! Te-ai întrebat vreodată cum era Inna în copilărie?

Inna este originară din Mangalia. Alexandra Elena Apostoleanu, pe numele său real, din buletin, acum are milioane de admiratori și colaborări internaționale, dar înainte era doar o simplă fată din Dobrogea.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 28 aprilie- 4 mai. Săptămâna plină de surpize pentru patru zodii! Mare atenție la problemele de sănătate- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Horoscop Cassandra 29 aprilie- 5 mai 2019. Două zodii, copleșite de emoții

Citeste si: Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, sfaturi vestimentare despre cum ar trebui sa ne imbracam atunci cand mergem la biserica!

Inna provine dintr-o familie nu foarte avută, dar chiar și așa, artista și-a continuat studiile și a reușit să ajungă departe cu talentul pe care îl are.

Nu a apelat niciodată la operațiile estetice și chiar și așa, a devenit foarte populară. Inna locuia în Mangalia într-un apartament comunist din stațiunea Neptun. Pentru a ajunge la școală, ea făcea naveta zilnic cu bicicleta pentru a ajunge la Colegiul Economic din Mangalia. După ce se angajase la o firmă de imobiliare, a cunoscut artiști care au ajutat-o. Lângă ea a fost și fostul iubit, Lucian Ștefan, care îi devenise impresar.

În prezent, Inna deține un apartament în Barcelona, iar atunci când are turnee, preferă să se cazeze la hoteluri luxoase.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, sfaturi vestimentare despre cum ar trebui sa ne imbracam atunci cand mergem la biserica!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies