Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”

Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”
Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”

Mama lui Răzvan Ciobanu a transmis un mesaj sfâșietor, după moartea fiului ei.

Vestea că designerul Răzvan Ciobanu a murit a îndoliat foarte multe suflete din întreaga țară. Mama creatorului de modă Răzvan Ciobanu a transmis un mesaj sfâșietor, după ce a aflat că fiul ei a murit într-un accident cumplit. Mama lui este în stare de șoc.

„Îi rog pe cei din presă să mă lase să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac.

Dacă l-aţi iubit, daca nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace“, a declarat Elena Ciobanu pentru huff.ro, citat de Adevărul.

Citeste si: Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă! Părinții, chemați să recunoască cadavrul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

Citeste si: Localnicii care l-au găsit pe Răzvan Ciobanu fac declarații cutremurătoare

Când va fi înmormântat designerul Răzvan Ciobanu

Vestea că designerul Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident de mașină a întristat sute de oameni! El se îndrepta spre Constanța. Vedeta se afla în drum spre destinație, în zona Săcele, acolo unde și-a găsit sfârșitul.

Laura Vicol, o prietenă apropiată a creatorului de modă Răzvan Ciobanu, a mărturisit pentru un post de televiziune faptul că trupul neînsuflețit al lui va fi depus la o capelă din București.

De asemenea, înmormântarea va avea loc în maxim trei zile.

„Răzvan a fost, este familia mea. Sunt niște clipe cumplite. Sunt în stare de șoc. În cursul zilei de mâine va fi adus la București. Trupul lui Răzvan Ciobanu va fi depus într-o capelă în București. A hotărât să vină la mare în ultimul moment, nu am știut că vine la mare. Nu știu ce s-a întâmplat, de ce l-a tras ața într-un loc unde nu trebuia să fie.

A luat o hotărâre intempestivă, așa cum le lua de obicei și și-a găsit sfârșitul. Mâine vom comunica locul unde va fi depus trupul lui pentru ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”, a declarat Laura Vicol.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă! Părinții, chemați să recunoască cadavrul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies