Bianca Pop a izbucnit în lacrimi la TV: ”A murit într-un accident de maşină”

Bianca Pop a izbucnit în lacrimi la TV: ”A murit într-un accident de maşină”
Bianca Pop a izbucnit în lacrimi la TV: ”A murit într-un accident de maşină”

Bianca Pop, cunoscuta ispită de la “Insula Iubirii”, a izbucnit în plâns în direct. Aceasta a fost invitată la un post de televiziune şi, atunci când a dezvăluit că și-a pierdut tatăl într-un grav accident de mașină, a început să plângă.

Citeste si: Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI

Citeste si: Laura Vicol, cea mai bună prietenă lui Răzvan Ciobanu, a făcut mărturisiri cutremurătoare: „Voi muri cu mustrările de conștiință”

Citeste si: Erau căsătoriți de peste 30 de ani, când bărbatul din Năvodari a intrat în bucătărie și i-a cerut femeii să îl satisfacă. Aceasta l-a urmat în scurt timp în dormitor, dar ceva cu totul şocant s-a întâmplat în doar câteva minute

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Bianca Pop a crescut fără tată, iar asta a marcat-o profund. 

„Mama mea a rămas văduvă la 21 de ani cu doi copii. Tata a murit când eu aveam un an şi jumătate. A murit într-un accident de maşină. Fratele meu văzuse impactul. Asta este durerea vieţii mele. Este foarte uşor să o judeci, dar am şi eu un suflet. Toată lumea judecă şi dă cu piatra şi m-am săturat„, a spus Bianca Pop la TV.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cu Base One UV manichiura îngrijită se transformă din necesitate în plăcere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies