Fotbalistul Luidwin Flores Nole a murit de infarct după ce a băut apă rece

Fotbalistul Luidwin Flores Nole a murit de infarct după ce a băut apă rece
Fotbalistul Luidwin Flores Nole a murit de infarct după ce a băut apă rece

Luidwin Flores Nole, un fotbalist din Peru, a murit de infarct, după ce a băut apă rece de la frigider imediat după ce a venit acasă de la un meci.

Luidwin Flores Nole s.a stins din viaţă la vârsta de doar 27 de ani. Peruanul era fotbalist la Club Rangers.

Citeste si: Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Soția jucătorului de fotbal este devastată şi a mărturisit că Luidwin a venit acasă după un meci, a mers direct la firigider și a băut un pahar de apă foarte rece, iar apoi a început să se simtă extrem de rău.

Luidwin avea dureri de piept și abia mai putea să meargă. Echipa de urgență a venit pentru a-l transporta la spitalul din Sullana, dar acesta a murit pe drum.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Nu ignora aceste simptome! Pot părea banale, dar pot ascunde cancerul de colon

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies