Jean Paler a ajuns, din nou, la spital: „Nu există tratament pentru boala mea”

Jean Paler a ajuns, din nou, la spital: „Nu există tratament pentru boala mea”
Jean Paler a ajuns, din nou, la spital: „Nu există tratament pentru boala mea”

Jean Paler a vorbit despre probleme sale de sănătate. Artistul susţine că nu există tratament pentru boala de care suferă.

În urmă cu câteva zile, actorul de comedie a ajuns din nou la spital. Acesta a fost pus pe perfuzii la Spitalul Fundeni, potrivit click.ro. 

Citeste si: HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2019. Ce zodii au noroc săptămâna viitoare. Totul despre bani, sănătate, dragoste

Citeste si: Cristian Geamăn, specialistul Kfetele.ro în mișcare cu stil: Cum să îți corectezi postura de la birou și ce exerciții ușoare poți face

Citeste si: "Aveam o poftă nebună de amor într-o zi, când mi-am zărit fosta iubită pe stradă. Am chemat-o la cafea, iar apoi mi-a sugerat să mergem la mașină. În câteva minute, eram dezbrăcați și în acțiune. E incredibil ce a putut să-mi facă"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Jean Paler a avut probleme cu inima și a fost internat la spital în luna martie a acestui an. Incidentul vine la nici două luni după ce medicii i-au montat un defibrilator.

„Nu mă simt bine, am revenit la spital, sunt din nou pe perfuzii. Mușchiul inimii funcționează doar 30%, nu există tratament pentru boala mea. Nici defibrilatorul nu mă ajută prea mult. Îmi scade foarte mult tensiunea și leșin.

Am căzut pe stradă, luna trceută, este foarte periculos. În urmă cu cinci ani am suferit un infarct, am fost salvat în ultima clipă”, a declarat Jean Paler.

„Sora mea, dar și copiii mei vin în fiecare seară la spital, mă ajută cu tot ce îmi trebuie. Le mulțumesc medicilor că fac tot ce pot ca eu să mă simt mai bine. Emoțiile mi-au făcut inima praf, eu înainte să urc pe scenă am mai emoții, așa cum avea și bietul Jean Constantin”, a mai spus el.


 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Claudia Ghițulescu și-a salvat părul cu ajutorul Oanei Turcu. Tratamentul minune pe care orice femeie îl poate face acasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies