Actrița Julia Louis-Dreyfus, diagnosticată cu cancer! Declaraţii emoţionante

Actrița Julia Louis-Dreyfus, diagnosticată cu cancer! Declaraţii emoţionante
Actrița Julia Louis-Dreyfus, diagnosticată cu cancer! Declaraţii emoţionante

Julia Louis-Dreyfus, actriţa din seria de televiziune „Veep”, a declarat că cele şase luni de chimioterapie prin care a trecut au ajutat-o să realizeze ce este cu adevărat important în viaţa sa, relatează Press Association.

Actriţa americană distinsă cu numeroase premii, inclusiv Emmy, a fost diagnosticată cu cancer de sân în septembrie 2017, scrie Agerpres.

Ea a declarat că această experienţă i-a oferit o pasiune renăscută pentru viaţă şi o ''apreciere mai profundă'' a artelor creative.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Urmează încercări grele pentru zodii- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Doamne, ce schimbare! O ştiai pe Ioana Tufaru supraponderală şi neîngrijită, dar uite cum arată acum! A slăbit 70 de kilograme, s-a vopsit şi se aranjează!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru finalul lunii mai! Zodiile intră în transformări și schimbări majore pentru vara 2019

''(Cancerul) mi-a cristalizat în sfârşit priorităţile, care nu aveau nevoie de prea multă cristalizare'', a actriţa pentru publicaţia Net-a-Porter.

''Însă aş putea spune cu certitudine că am o apreciere mai profundă pentru lucrurile bune'', a adăugat ea.

''Efectele chimioterapiei sunt cumulative, aşa că în mod cert am simţit acest lucru mai mult către final, însă mersul la muncă a fost o metodă fericită de distragere a atenţiei şi am fost foarte încântată că am puterea de a o face'', a declarat Julia Louis-Dreyfus adăugând că a fi creativ în viaţa profesională şi a-i face

pe oameni să râdă ''este un dar''.

Actriţa în vârstă de 58 de ani a explicat totodată decizia de a face publică suferinţa de care suferă. ''Dacă nu aş fi avut un serial care se bazează pe mine, nu ştiu dacă aş fi făcut totul public. Dar aveam două sute de oameni care aşteptau să mă întorc la muncă şi am vrut să vorbesc despre asta într-un mod care ar putea scoate în evidenţă ceva important.

Accesul universal la asistenţă medicală a fost un subiect important pentru mine înainte de primirea diagnosticului şi cu siguranţă este şi mai important acum'', a menţionat vedeta.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 27 mai – 2 iunie 2019. Un INTENS COCKTAIL ASTRAL cu succes, confuzie, tensiuni!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Prajitura Alba ca zapada. Reteta pentru cea mai fina prajitura

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies