Doamne, ce schimbare! O ştiai pe Ioana Tufaru supraponderală şi neîngrijită, dar uite cum arată acum! A slăbit 70 de kilograme, s-a vopsit şi se aranjează!

Doamne, ce schimbare! O ştiai pe Ioana Tufaru supraponderală şi neîngrijită, dar uite cum arată acum! A slăbit 70 de kilograme, s-a vopsit şi se aranjează!
Doamne, ce schimbare! O ştiai pe Ioana Tufaru supraponderală şi neîngrijită, dar uite cum arată acum! A slăbit 70 de kilograme, s-a vopsit şi se aranjează!

Ioana Tufaru a slăbit 70 de kilograme şi s-a vopsit! Uite cum arată acum!

Ioana Tufaru a făcut o operaţie de micşorare a stomacului în urmă cu nouă ani. Femeia a slăbit 123 kilograme, ajungând să cântărească 90 de kilograme la aproximativ un an după intervenţie.

Medicul care a operat-o în urma cu câţiva ani pe Ioana Tufaru şi graţie căruia a slăbit 123 de kilograme i-a sărit în ajutor şi în octombrie 2017, când femeia ajunsese la greutatea de 165 de kilograme şi risca probleme grave de sănătate.

Doctorul i-a spus că îşi pune viaţa în pericol şi a chemat-o să-i facă o nouă intervenţie, mai exact să-i monteze un inel gastric.

" M-am operat pe 3 octombrie, 2017. Tot domnul doctor care mi-a făcut şi intervenţia de micşorare a stomacului mi-a sărit în ajutor şi nu mi-a cerut niciun ban. E ca un înger păzitor. Mă simt foarte bine acum.

Prima săptămână am mâncat numai supe, apoi mâncare pasată, de bebeluş. A fost o operaţie uşoară şi sunt mândră că am slăbit 40 de kilograme în aproape şase luni. Dacă mai slăbesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericită", povestea Ioana la finalul lunii octombrie 2017.

Citeste si: Alexandru Papadopol a rupt tăcerea după despărțirea de Ioana Ginghină

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lavinia Pîrva a publicat primele imagini cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică

Citeste si: Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Ce ținute deosebite și-au ales cei doi pentru marele eveniment

Ioana Tufaru a slăbit 70 de kilograme şi s-a vopsit! "În prezent mă simt bine în pielea mea"

Ei bine astazi, la un an şi şapte luni de când i-a fost montat inelul gastric, fiica Andei Călugăreanu are 95 de kilograme, cu 70 mai puţin decât avea când a făcut intervenţia medicală.

Ioana poate din nou să meargă fără eforturi, se poate apleca, ba chiar e mulţumită că reuşeşte să alerge după fiul ei prin parc.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

" Îi mulţumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam să merg când aveam 165 de kilograme. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum am 95 de kilograme şi pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta.

În prezent mă simt bine în pielea mea", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro

De când a slăbit, fiica Andei Călugăreanu este preocupată de aspectul ei. Se vopseşte, poartă bijuterii şi se aranjează mereu înainte de a pleca din casă. Când merge la teatru, un loc care îi aminteşte de copilărie şi, implicit, de mama ei, Ioana are grijă să fie îmbrăcată şi să se comporte exact cum şi-ar fi dorit cea care i-a dat viaţă.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Ce ținute deosebite și-au ales cei doi pentru marele eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies